В съня на тревите докосвам
безсмъртните твои коси.
И галиш лицето ми с косъм
отлъчен от вятъра тих.
Кажи ми дали ще достигна
до твоето нежно лице,
когато светът е изригнал
вулкан вкаменен - без сърце.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados