Коси - небрежно разпиляни,
очи - изригващи вулкани,
устни прелестни - магия,
чувственост като стихия,
сърце - Вселената побрало,
горещо като лава тяло,
гърди изящни и копнежни,
бедра като коприна нежни -
ти сън ли си или реалност,
недостижима виртуалност,
за мен оставаш си мечта -
от Бог създадена жена!
Любомир Попов
© Любомир Попов Todos los derechos reservados