18 ene 2007, 23:36

Вихър 

  Poesía
1013 0 9
Вихър.
С нежно
момичешко име.
Пъстроок.
С непокорна коса.
В своя танц
покрай теб ще премине
тананикащ
и мил при това.
Но от два дни
къде ли се дяна?-
блед и тих.
Не танцува.
Мълчи.
И си казвам:
"Какво
не бих дала
покрай мен
пак да се завърти..."

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??