Jan 18, 2007, 11:36 PM

Вихър 

  Poetry
1113 0 9
Вихър.
С нежно
момичешко име.
Пъстроок.
С непокорна коса.
В своя танц
покрай теб ще премине
тананикащ
и мил при това.
Но от два дни
къде ли се дяна?-
блед и тих.
Не танцува.
Мълчи.
И си казвам:
"Какво
не бих дала
покрай мен
пак да се завърти..."

© Ружена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??