6 ene 2024, 14:47

Виолончалга 

  Poesía » Parodias
127 0 0

Орис купон,

чуден фантом,

без сефте кютек,

но с чифте кючек,

Елена и Антон

живуркат под картон

и нямат си балтон,

сандал,

мангал,

цимбал,

тя е бонбон,

той не рапон.

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??