Jan 6, 2024, 2:47 PM

Виолончалга 

  Poetry » Parody
132 0 0

Орис купон,

чуден фантом,

без сефте кютек,

но с чифте кючек,

Елена и Антон

живуркат под картон

и нямат си балтон,

сандал,

мангал,

цимбал,

тя е бонбон,

той не рапон.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??