6.01.2024 г., 14:47 ч.

Виолончалга 

  Поезия » Пародии
128 0 0

Орис купон,

чуден фантом,

без сефте кютек,

но с чифте кючек,

Елена и Антон

живуркат под картон

и нямат си балтон,

сандал,

мангал,

цимбал,

тя е бонбон,

той не рапон.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??