Виртуална любов,
малко тъжно фиаско…
Тя е фарс на добро
сред морето от маски,
уж желана лъжа
и плацебо за скука…
Виртуални мечти
по клавишите чукат...
Тази стара игра,
сладка, тайна забрава,
но защо ли сега
вкус солен в нас остава?
И след нея тежи
чак до смърт тишината,
и забива стрели
с НЕлюбов във сърцата…?
Таня Симеонова
03.08.2018 г.
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados