4.08.2018 г., 9:34 ч.

Виртуална любов 

  Поезия » Любовна
752 6 5

Виртуална любов,

малко тъжно фиаско…

Тя е фарс на добро

сред морето от маски,

уж желана лъжа

и  плацебо за скука…

Виртуални мечти

по клавишите чукат...

Тази стара игра,

сладка, тайна забрава,

но защо ли сега

вкус солен в нас остава?

И след нея тежи

чак до смърт тишината,

и забива стрели

с НЕлюбов във сърцата…?

 

Таня Симеонова

03.08.2018 г.

 

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??