Кога си весел и усмихнат,
Кога замислен, блед и сух...
Разкиснал си се страшно много!
И казват... Болен си от Грип!?
И всеки почва със съвети...
И всеки дава ти акъл.
Бъди усмихнат, поплачи си!!!
Хвани че някого набий?
А после скрий се ти на тъмно.
И за постъпката си помисли.
- Казват времето лекува...
Не знам дали е вярно туй!
-Нашият народ с години боледува?
Не виждам как времето...
Времето народа ни ще излекува?!
- Май болестта народна е неизлечима!
С годините се усложнява тя...!
Вместо тя да оздравява.
-Ходим си немили-недраги,
по чуждите земи;
И молим се от вируса,
някой друг да ни спаси.
Ала те не искат, страх ги е и тях!
Да не би вируса да хванат?
И от болестта ни да се заразят.
Ние сме народ прославен.
С героизъм славим се в света!
Ала днес дори не можем
да се справим с болестта!!!
© Ангел Todos los derechos reservados