3 июн. 2014 г., 21:18  

Вирус 

  Поэзия » Гражданская
291 1 1

Кога си весел и усмихнат,

Кога замислен, блед и сух...

Разкиснал си се страшно много!

И казват... Болен си от Грип!?

И всеки почва със  съвети...

И всеки дава ти акъл.

Бъди усмихнат, поплачи си!!!

Хвани че някого набий?

А после скрий се ти на тъмно.

И за постъпката си помисли.

- Казват времето лекува...

Не знам дали е вярно туй!

-Нашият народ с години боледува?

Не виждам как времето...

Времето народа ни ще излекува?!

- Май болестта народна е неизлечима!

С годините се усложнява тя...!

Вместо тя да оздравява.

-Ходим си немили-недраги,

по чуждите земи;

И молим се от вируса,

някой друг да ни спаси.

Ала те не искат, страх ги е и тях!

Да не би вируса да хванат?

И от болестта ни да се заразят.

Ние сме народ прославен.

С героизъм славим се в света!

Ала днес дори не можем

да се справим с болестта!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??