30 abr 2018, 21:36

Вишната на двора 

  Poesía » Otra
693 0 0

Вишната на двора

пак е цъфнала.

Посадена от твоите ръце.

От мъничко дръвче,

с любов обгрижвана,

тя днес не може вече

да види твоето лице.

А ти не виждаш клоните

от плодове натегнали,

червени, лъскави,

с примамващ аромат,

изпълнени от спомени за теб,

припомнящ ни за дните,

когато животът ти бе в разцвет.

.

 

 

 

© Стефка Брайнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??