21 mar 2023, 21:45

Високо е небето ми 

  Poesía » Otra
241 4 14

Високо е небето ми, но стига

да го повикам тихичко – ела,

приема образа на чучулига

и литва като мъничка стрела.

 

На рамото ми каца и ми пее

най-хубавите песни на света

разкрива ми и любовта къде е,

и колко е невероятна тя.

 

А после с облаците ме понася –

прашинка от вселената – без име.

В сърцето ми заражда се оазис,

от който тръгват пътища незрими.

 

21,03.23

Нина Сариева

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??