Гледам релси запустели!?
Цели в плевели се сплели...
Няма влак по тях да мине!?
и в очакване лудешко...
На перона там далечен...?
-Някой да те чака-
с трепет и копнеж...!
Сърцето от любов -
да е обвзето...!?
-На перона пуст,уви...
Няма кой да постой.
Тук отдавна,
влак не е минавал!
Ни на север ни на юг.
Вятър бурени подухва-
тенекия грозно някъде звучи.
Влак от никъде не идва.
И за никъде -
не ще заминеш ти!!!
© Ангел Todos los derechos reservados
чух да тракат колела.
С песен наруши покоя,
влакът "Влюбени сърца".