5 abr 2008, 22:03

Влакът на сърцето 

  Poesía » Otra
656 0 2






                           Животът ли беше спрял?

                           Разумът пита преболял.

                           Чакам на непозната спирка.
          
                           Влакът на сърцето ми да засвирка.



                          Ослушвам се, не чувам за закъснение.

                          Опа, по пътя имало отклонение.

                           Дали не съм го изтървала?

                           Съмнение!

                                           Не!


                          На търпението удължавам края...



   
                                                         05.03.08г.           
    
 
                  
                        

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Малина за мен си прятна изненада и истински талант-Поздрави!!!
  • да тези влакове дето все ги чакаме,а те вече не минават от тази гара или преминават транзитчувствено е браво!
Propuestas
: ??:??