5.04.2008 г., 22:03 ч.

Влакът на сърцето 

  Поезия » Друга
664 0 2






                           Животът ли беше спрял?

                           Разумът пита преболял.

                           Чакам на непозната спирка.
          
                           Влакът на сърцето ми да засвирка.



                          Ослушвам се, не чувам за закъснение.

                          Опа, по пътя имало отклонение.

                           Дали не съм го изтървала?

                           Съмнение!

                                           Не!


                          На търпението удължавам края...



   
                                                         05.03.08г.           
    
 
                  
                        

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малина за мен си прятна изненада и истински талант-Поздрави!!!
  • да тези влакове дето все ги чакаме,а те вече не минават от тази гара или преминават транзитчувствено е браво!
Предложения
: ??:??