26 mar 2017, 17:14

Влече ме 

  Poesía » De amor, Del paisaje
1127 5 7

Влече ме да съм волна и свободна птица,
разтворила във синия окъпан небосвод,
своите крила на нежна жрица,
обичала и жадна за любов...
Влече ме да витая в небесата,
като нежна лирика или избистрен струнен звук,
да мечтая и да вярвам в чудесата,
да достигна върховете на високия бамбук...
Влече ме да танцувам под сълзите
на мрачен ден и да го усмиря,
да достигна до звездите - 
по стълба от лъчи на Пролетта...


- Гергана Оскар

© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??