23 ene 2010, 18:02

Влюбена 

  Poesía » De amor
1470 0 3

 

Не знам защо ти позволих

да ме омаеш с твоя поглед тих.

 И мислите ми накъде отвлече?

Те гонят те, когато си далече.

Към тебе мислено се връщам.

Докосвам те и нежно те прегръщам.

 

© Поля Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??