23 янв. 2010 г., 18:02

Влюбена 

  Поэзия » Любовная
1471 0 3

 

Не знам защо ти позволих

да ме омаеш с твоя поглед тих.

 И мислите ми накъде отвлече?

Те гонят те, когато си далече.

Към тебе мислено се връщам.

Докосвам те и нежно те прегръщам.

 

© Поля Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??