Jan 23, 2010, 6:02 PM

Влюбена 

  Poetry » Love
1469 0 3

 

Не знам защо ти позволих

да ме омаеш с твоя поглед тих.

 И мислите ми накъде отвлече?

Те гонят те, когато си далече.

Към тебе мислено се връщам.

Докосвам те и нежно те прегръщам.

 

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??