23.01.2010 г., 18:02 ч.

Влюбена 

  Поезия » Любовна
1449 0 3

 

Не знам защо ти позволих

да ме омаеш с твоя поглед тих.

 И мислите ми накъде отвлече?

Те гонят те, когато си далече.

Към тебе мислено се връщам.

Докосвам те и нежно те прегръщам.

 

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??