12 jun 2012, 10:04

Влюбено 

  Poesía » De amor
1110 1 28

Влюбено

 

Нощта е звездна. Сребърна пътека

пред мен разстила. Стъпвам по мечти.

На буквички те сричам. И отеква

гласът ми влюбен. Чуваш ли ме ти?

 

Отнася вятър думите отронени.

Молитва шепна под небесен храм.

Над мен луната хвърля злато в клоните –

поличба е: разбирам, че си сам.

 

Ще стигна, зная, няма път безкраен.

Аз нося обич – скъп небесен дар.

С една прегръдка ще отворим Рая.

И само Бог ще ни е господар.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??