19 mar 2009, 1:14

Влюбено безсъние 

  Poesía
559 0 0

Влюбено безсъние

Загубих те отново във нощта.

И лутам се в безмълвен шепот,

така отчайващо безсилна

от паметното ти целуване.

 

И още диря нежен допир,

море от ласки и посоки.

Очи притварям - сън, мечта,

копнеж по теб,

заглъхващо мълчание.

 

Кога ще те намеря във тъмницата?

От влюбено безсъние

дори насън не мога да те видя.

 

© Пенка Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??