23 ene 2022, 18:12

Вместо 

  Poesía » Otra
478 4 9

Събирам

своите си липси -

щастливи или не.

Оставям ги

да ми говорят,

но отговарям ли им?

Не!

И не.

Макар да чувам,

че ме викат,

да чувствам

колко съм далеч...

Издигат въпросителните

лик нагоре,

а аз

въртя мълчанието

вместо меч.

 

 

 

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??