23.01.2022 г., 18:12 ч.

Вместо 

  Поезия » Друга
475 4 9

Събирам

своите си липси -

щастливи или не.

Оставям ги

да ми говорят,

но отговарям ли им?

Не!

И не.

Макар да чувам,

че ме викат,

да чувствам

колко съм далеч...

Издигат въпросителните

лик нагоре,

а аз

въртя мълчанието

вместо меч.

 

 

 

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??