Събирам
своите си липси -
щастливи или не.
Оставям ги
да ми говорят,
но отговарям ли им?
Не!
И не.
Макар да чувам,
че ме викат,
да чувствам
колко съм далеч...
Издигат въпросителните
лик нагоре,
а аз
въртя мълчанието
вместо меч.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.