10 sept 2021, 12:04

Вместо сбогом 

  Poesía » Filosófica
410 0 1

 

 

Аз отново се връщам, море!

По брега ти пристъпвам смутена,

пак протягам две жадни ръце,

да се слеем, да вляза във тебе!

Как умората пада след миг, 

сили черпя от твоята бездна,

как мечтая да спра този миг,

и да бъда завинаги с тебе!

Но си тръгвам отново, море!

А сърцето оставям си тука, 

на брега ти, на пясъка мек....

Да се върна върна отново след време!

 

© Pavlina Kertikova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е! Изпълнено с любов към морето и неговите тайни!
Propuestas
: ??:??