Sep 10, 2021, 12:04 PM

Вместо сбогом 

  Poetry » Phylosophy
435 0 1

 

 

Аз отново се връщам, море!

По брега ти пристъпвам смутена,

пак протягам две жадни ръце,

да се слеем, да вляза във тебе!

Как умората пада след миг, 

сили черпя от твоята бездна,

как мечтая да спра този миг,

и да бъда завинаги с тебе!

Но си тръгвам отново, море!

А сърцето оставям си тука, 

на брега ти, на пясъка мек....

Да се върна върна отново след време!

 

© Pavlina Kertikova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е! Изпълнено с любов към морето и неговите тайни!
Random works
: ??:??