13 may 2009, 14:54

Вместо сълза 

  Poesía » Otra
633 0 11

 


здрач

вратата

след теб се затвори

розата трепна

въздъхна

сведе главица

и лист

вместо сълза отрони

 

още е там

във вазата

но друг лист не загуби

пази ги

макар обезцветени

и твърди

бледнеещи

спомени крехки

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??