13.05.2009 г., 14:54 ч.

Вместо сълза 

  Поезия » Друга
632 0 11

 


здрач

вратата

след теб се затвори

розата трепна

въздъхна

сведе главица

и лист

вместо сълза отрони

 

още е там

във вазата

но друг лист не загуби

пази ги

макар обезцветени

и твърди

бледнеещи

спомени крехки

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??