9 oct 2019, 20:23

Война 

  Poesía » Filosófica, Otra
965 0 0

Защо да се стиска до битка

щом можем да стиснем ръце...

и двамата с заедно с тебе... 

да тръгнем далече напред... 

 

Защо са ни кървища, битки

щом имаме нашия Бог?

Защо са ни мъка и болка... 

през този тъй кратък живот... 

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??