Oct 9, 2019, 8:23 PM

Война 

  Poetry » Phylosophy, Other
1011 0 0

Защо да се стиска до битка

щом можем да стиснем ръце...

и двамата с заедно с тебе... 

да тръгнем далече напред... 

 

Защо са ни кървища, битки

щом имаме нашия Бог?

Защо са ни мъка и болка... 

през този тъй кратък живот... 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??