Защо да се стиска до битка
щом можем да стиснем ръце...
и двамата с заедно с тебе...
да тръгнем далече напред...
Защо са ни кървища, битки
щом имаме нашия Бог?
Защо са ни мъка и болка...
през този тъй кратък живот...
© Андрей Андреев Всички права запазени