26 mar 2016, 10:38  

Войводата от Сливен 

  Poesía » Odas y poemas, Otra
559 0 0

Този славен юнак загина на Бузлуджа.

В тоз скръбен ден ни вятър повяваше, ни птица прелиташе, ни Земя дишаше.

Това внесе в българската челяд огромна тъга.

Този сливенски герой, висок на ръст, неотказващ се никога, бе разгромен.

Без тоз славен човек , българският народ беше като изгорен.

© Анна Т. Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??