26.03.2016 г., 10:38 ч.  

Войводата от Сливен 

  Поезия » Оди и поеми, Друга
554 0 0

Този славен юнак загина на Бузлуджа.

В тоз скръбен ден ни вятър повяваше, ни птица прелиташе, ни Земя дишаше.

Това внесе в българската челяд огромна тъга.

Този сливенски герой, висок на ръст, неотказващ се никога, бе разгромен.

Без тоз славен човек , българският народ беше като изгорен.

© Анна Т. Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??