19 sept 2021, 13:30

Време е за жътва 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
550 0 5

Изкласяват спомени наесен.

Те ли ме прегръщат,

аз ли ги усмихвам?!...

Време е за жътва.

Раните пулсират...

Плача... плача... плача...

Няма знаци за повторение...

Загубила съм посоката

на многото възможности...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??