19 сент. 2021 г., 13:30

Време е за жътва 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
556 0 5

Изкласяват спомени наесен.

Те ли ме прегръщат,

аз ли ги усмихвам?!...

Време е за жътва.

Раните пулсират...

Плача... плача... плача...

Няма знаци за повторение...

Загубила съм посоката

на многото възможности...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??