Изкласяват спомени наесен.
Те ли ме прегръщат,
аз ли ги усмихвам?!...
Време е за жътва.
Раните пулсират...
Плача... плача... плача...
Няма знаци за повторение...
Загубила съм посоката
на многото възможности...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени