Sep 19, 2021, 1:30 PM

Време е за жътва 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
546 0 5

Изкласяват спомени наесен.

Те ли ме прегръщат,

аз ли ги усмихвам?!...

Време е за жътва.

Раните пулсират...

Плача... плача... плача...

Няма знаци за повторение...

Загубила съм посоката

на многото възможности...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??