Времето се
увисва
прозявайки се
и обръща
бледото
бесило
на Луната
стегнало
някак си
мислите ни
издълбани
от дълбоките
кратери плът...
поглеждана
винаги с кръв...
свила се до болка
от загатнати
гънки
прокарващи
все още
пръсти
в разтягащите
мъглявини
прегърнали
съня на
изсънували се
тела...
© Милен Пеев Todos los derechos reservados
и молби
за предизвикани
съдби
и все още
неопожарени
заливат
с пулса си
докато не спрът..
падащите
неочаквания
на заслепяващи
Зори..