6 abr 2012, 10:51

Все още ли... 

  Poesía
1248 0 10

Нощта отпусна уморени мигли

и градът  потъна в тишина.

Загадъчно прозорците премигват,

зад завеси, скрили лудостта…

 

Ти докосваш лицето ми бледо,

загледан в зениците  кротки.

Все още ли в тях се синее небето

и тактува сърцето влюбени ноти?

 

Все още ли моята руса коса,

сравняваш с най-дивната свила?

С бълбукащи струйки смях във нощта,

аз не съм ли те пак заразила?

 

Ще ми кажеш ли отново онези слова,

от които потрепват планети?

Блянове тъжни на... пуста душа.

Мимолетен вик на сърцето...

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??