Муха без крила е цвете
без мирис...
Макар създадена тя
да възхвалява фекалии.
Защото!
За тях тя би дала
крила и живот.
Пчелата, пчелата работна.
От сутрин до здрач, събира,
с покорство и нежност,
любов и живот.
Тогава се питам ...
За кое ще тъгуваме!?
За мухата, загубила свойте крила?
Или с сърце чисто ще кажем,
нека живее във нас любовта.
© Ангел Todos los derechos reservados