2 dic 2011, 6:35

Всеки ден 

  Poesía » Otra
446 0 5

Трудно е да се разбираме.

Трудно е да си простим.

Всеки ден малко умираме.

Всеки ден малко грешим.

 

Като стоножки сме плъзнали.

Вървим без посоки и цели.

На себе си сме омръзнали.

Към Нищото сме поели.

 

Само с мечти натоварени,

бързаме в този луд свят.

Ето че пак изпревари ни

поредният тарикат.

 

С Времето се препираме.

От Господ не се боим.

Всеки ден малко умираме.

Всеки час малко... Амин.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??