Всеки има своя ад! Имаше такъв филм навремето...
С Ани Жирардо. Много богата осигурена жена, но
не направи компромис с морала и съвестта си и
вместо да предаде сина си - престъпник на полицията,
предпочете в автомобилна катастрофа да убие себе си
и своя син!... Френско кино!
Малка вселена е всеки човек
и няма на него подобен...
В пътя си стръмен и често нелек,
кръста си носи утробен...
Своите ценности, своя морал
неведнъж изкривява до ярост...
Друг път, за правда, без страх закопнял,
пропилява мечтите нахалост...
Всеки има своя ад в тоз живот
и пътя си сам извървява...
Но не намери ли верния брод,
неписана книга остава...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados