23 may 2011, 9:53

Всеки тръгва… щом Господ го викне 

  Poesía
1029 0 27

Ти върви...покорявай надежди,

прекроявай износеното си сърчице.

Не се връщай назад, не поглеждай.

Какво ми остана, не питай, момче.

 

Ти препускай към святата пролет

с твоя поглед навяващ тъга.

Прекосявай и нищото с полет

на орел, в черно-бяла дъга.

 

После чакай морето да стихне

и във пясък следи различи.

Всеки тръгва… щом Господ го викне,

не поглеждай към мен, не плачи.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??