21 abr 2021, 6:08

Всичко е "Късмет" 

  Poesía » De humor, Filosófica, Epigramas, Otra
242 0 0

Всичко "В крайна сметка"

("смет-ка" да се чете

в обратен сричков ред!)

 

                 е ... "Касмет"

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??