21.04.2021 г., 6:08 ч.

Всичко е "Късмет" 

  Поезия » Хумористична, Философска, Епиграми, Друга
239 0 0

Всичко "В крайна сметка"

("смет-ка" да се чете

в обратен сричков ред!)

 

                 е ... "Касмет"

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??