Apr 21, 2021, 6:08 AM

Всичко е "Късмет" 

  Poetry » Humour, Phylosophy, Epigrams, Other
243 0 0

Всичко "В крайна сметка"

("смет-ка" да се чете

в обратен сричков ред!)

 

                 е ... "Касмет"

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??