30 mar 2011, 22:03

Вяра 

  Poesía
782 0 8

Още в мен кандилото си свети

пламъче в любов гори и вяра,

лазеха в петите ветровете, 

плъзнали в краката ми поквара.

Лесно се изгубвах във гората,

пуснала трънаци до колене,

раните си миех със сълзите,

парещи в душата ми ранена.

Лесно се изгубвах, но за кратко,

пътят осветява ми кандило -

вярата в човека и в доброто,

вярата е моето светило.

© Искра Радева Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??