22 abr 2011, 19:31

Вяра 

  Poesía » Otra
637 0 19

 

По свое подобие ме сътвори,

даде ми съзнание, душа,

от мене ти нищичко не скри,

показа  ми безкрайната ти светлина.

 

От плът и кръв човек ме нарече

и частица живот ми подари,

необятна земя, от край и по-далече,

в моите ръце я повери.

 

Прости ми, че грешна се родих,

 светът ти чист аз изцяло измених,

покоя ти без смисъл наруших,

но вярата си аз към теб никога не промених.

 

Благодаря ти за този земен миг,

в който стъпките си аз оставям.

Благодаря ти. Това е моят вик.

,,Аз вярвам в теб и до край ще вярвам!’’

 

 

Весело посрещане на Христовото Възкресение!!!

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??